Komplet Solcenter

Danmarks mest populære Sol & Wellness center
Hos os er kunden i fokus og slutbrugeren i centrum. Bølgen I Danmark er selvforkælelse blevet mere og mere en selvfølge, derfor har vi udviklet Danmarks flotteste centre med de mest højteknologiske solarier som giver sol på den ”sunde måde”.

Solcentre har fået en renæssance! 80/90’ernes mørkebrune bodybuilderkroppe er fortid. I dag arbejder SunTech med den brede anerkendelse af, at lyset påvirker vores mentale tilstand og at sol er den vigtigste kilde til tilførsel af det uundværlige D-vitamin. SunTech & MegaSun skaber din succes I branchen er der sikkert mange forskellige meninger om, hvordan man gør tingene, men i sidste ende er det slutbrugeren, der afgør om det er den rigtige løsning man har valgt. Vi fokuserer 100% på den stilrene samt afslappende asmosphere.

MEGASUN konceptet har været undervejs i nogle år, og vi har netop taget kundernes briller på, for at finde ud af hvad kunderne går efter. Resultatet er blevet helt igennem, ned i detaljer, gennemført koncept, hvor slutbrugeren føler at han eller hun er i centrum.

Flere oplysninger om MegaSun koncept centre fås hos SunTech.dk Sales ApS på telefon 75 50 84 00.